Toekoer Festival 2019

Theaterfestival voor de hele familie

Toekoer Festival 2019

Abdijsite Herkenrode

OPENDOEK en de Abdijsite Herkenrode (Hasselt) organiseren op zondag 1 september voor de 7de keer het Toekoer Festival.

Het Toekoer Festival trekt resoluut de kaart van de kinderen! Maar ook als (groot)ouder kan je van het diverse programma genieten. Met deze unieke formule bespelen ze twee publieken tegelijkertijd. Terwijl de jongeren geboeid worden door het verhaal, genieten de ouderen van de vormgeving, de dubbele bodems of andere spitsvondigheden.

Dit alles in de sfeervolle abdijsite van Herkenrode, maakt het Toekoer Festival tot een vermakelijk theaterevenement voor de hele familie: van 2,5 jaar tot hoogbejaard.

‘Naar waar ben je op reis geweest?’ Het is een standaardvraag tijdens de eerste schooldag. Veel kinderen zouden die vraag echter liever ontwijken, omdat ze niet op reis kunnen. Speciaal voor deze kinderen is er voortaan Project V, een initiatief van OPENDOEK, de overkoepelende vereniging voor het amateurtheater in Vlaanderen en Brussel, en Iedereen Verdient Vakantie. Project V is een theatertraject verspreid over de volledige zomervakantie. Daarmee onderscheidt het zich van gelijkaardige korte initiatieven. Deze zomer is een pilootversie georganiseerd, waarvan het hoogtepunt te zien is op zondag 1 september tijdens het Toekoer Festival.

Wilt u het resultaat van dit project graag bijwonen? Dat kan deze zondag 1 september tijdens het Toekoer Festival op de abdijsite Herkenrode in Hasselt. ‘Project V’ wordt voorgesteld om 15.45 uur.

Ontdek alvast Abdijsite Herkenrode in onze korte reportage.

Tags

Contacteer ons

Heb je een tip, opmerking of wil je gewoon iets kwijt?

Contacteer ons

Volg DWIK overal

Werp een unieke blik achter de schermen en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Zelf in de kijker staan?

Heb je een eigen bedrijf of zelfstandige activiteit en droom je van een eigen publi-reportage?
DWIK helpt je graag!

Mail ons
Informatie over Vlaamse Brouwers en hun bieren Partner in projecten en communicatie