Wintersfeer op het Zilvermeer

Achtste editie

Wintersfeer op het Zilvermeer

Geniet van een magische avond

Vrijdagavond 13 december zet het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol opnieuw alles op alles voor de 8e editie van het sfeervolle evenement “Wintersfeer op het Zilvermeer”. Wie aan deze sfeervolle winterwandeling wil deelnemen, moet vooraf tickets bestellen, ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar. Online ticketverkoop via www.zilvermeer.be

Geniet van een magische avond tijdens “Wintersfeer op het Zilvermeer”. Prikkel je zintuigen tijdens deze sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer. Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 4 euro. Dit tarief is geldig tot en met 1 december. Vanaf 2 december geldt het normale online tarief van €6. Snel zijn is de boodschap.

Wandel mee langs de mooiste plekjes van ons domein en kom er gezellige acts tegen. Voor de gelegenheid is het hele parcours, dat door het domein loopt, sfeervol verlicht met lampjes, vuurmanden en allerlei klank- en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, betoverende livemuziek en nog veel meer.

Tags

Contacteer ons

Heb je een tip, opmerking of wil je gewoon iets kwijt?

Contacteer ons

Volg DWIK overal

Werp een unieke blik achter de schermen en volg de laatste ontwikkelingen op de voet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Zelf in de kijker staan?

Heb je een eigen bedrijf of zelfstandige activiteit en droom je van een eigen publi-reportage?
DWIK helpt je graag!

Mail ons
Informatie over Vlaamse Brouwers en hun bieren Partner in projecten en communicatie